Professionel støbning af fundament

Tag det første skridt på vej mod drømmehjemmet

Skal du have bygget et helt nyt hus? Så er støbning af fundament et af de første store skridt på vejen mod drømmehjemmet – og her hos HJ Entreprenør & Kloakservice A/S klarer vi selvfølgelig opgaven med mange års erfaring, omhyggelighed og sans for detaljen.

Vores kunder bor typisk omkring Kolding, Vejle og Fredericia, men vi kommer også meget gerne til Middelfart og resten af Fyn.

Støbning af fundament er alfa og omega

Der er mange, der glemmer, hvor vigtigt støbning af fundament faktisk er for etableringen af et hus eller et sommerhus. Men faktum er, at et hus ikke ville kunne stå uden et fundament. Det er fundamentet, der bærer vægten, og som sikrer, at bygningen står stabilt.

​Hvis fundamentet ikke er i orden, så kan det altså ikke nytte noget, at terrassen sidder lige i skabet, eller at du har fået bygget den perfekte garage. Derfor er det vigtigt at lade professionelle fagfolk om arbejdet med opbygning af fundament – så du kommer godt fra start med dit byggeprojekt!

Du skal vælge vores entreprenør til at støbe fundamentet, fordi vores resultater taler for sig selv. Vi er nemlig medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, og vi tolererer kun et arbejde, der er udført til perfektion.

Ring og få en god pris allerede i dag

Grundighed, kvalitet og konkurrencedygtige priser. Det er nogle af de ord, vi gerne vil kendes for. Hvis du selv vil have syn for sagen, så kontakt os i dag og få et godt tilbud på støbning af fundament. Det er ganske uforpligtende.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn