Regnvandsanlæg til opsamling af regnvand

Skru ned for dit vandforbrug og opnå store økonomiske besparelser samtidig med at du gør noget godt for klimaet. Lyder det interessant for dig? Så er du kommet til det rette sted. Hos HJ Entreprenør & Kloakservice A/S i Fredericia tilbyder vi etablering af et regnvandsanlæg, så du har mulighed for effektiv og miljøvenlig regnvandsopsamling.

Vi løser blandt andet opgaver for kunder i Kolding, Middelfart, Vejle og Fredericia samt hele Trekantområdet og på Fyn.

Dit regnvand kan bruges til mange ting

At få installeret et regnvandsanlæg kan være en særlig god ide i forbindelse med separatkloakering, hvor du som boligejer skal stå for afledningen af regnvandet på din grund. På den måde slipper du for besværet med afskaffelsen af regnvandet, samtidig med at du kan spare penge på dit vandforbrug.

Ved at få etableret en regnvandstank til opsamling af regnvand kan du gemme regnvandet, så du altid har et lager af rent vand, som du kan benytte dig af.

 Det kan for eksempel være til:

  • ​Vanding af haven
  • ​Vask af tøj
  • ​Vask af biler og andre køretøjer
  • ​Vask af vinduer
  • ​Spuling af fliser
  • ​Toiletskyld.

Hvad koster et regnvandsanlæg?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få etableret et regnvandsanlæg, da det blandt andet afhænger af dine behov samt forholdene på din grund.

Vi tilbyder dog altid konkurrencedygtige priser, og som privatperson har du desuden mulighed for at gøre brug af dit håndværkerfradrag. Samtidig har du også mulighed for at spare penge på dine vandudgifter løbende, og det kan derfor hurtigt vise sig at være en rigtig god investering alt afhængigt af, hvor stort et vandforbrug du har.

Kontakt os og få beregnet en pris på regnvandsopsamling

Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse af din grund, så vi kan beregne, hvor meget det vil koste for dig at få installeret et regnvandsanlæg.

Du skal bare ringe til os på telefon 21 42 35 44 / 75 56 01 21 eller skrive til vores e-mail al@hjkloakservice.dk, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn