Regnvandsfaskine til miljøvenlig og effektiv afledning af regnvand

Har du brug for effektiv regnvandsafledning på din grund? Så kan vi hos HJ Entreprenør & Kloakservice A/S i Fredericia hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet nedgravning af en regnvandsfaskine til konkurrencedygtige priser hos kunder i blandt andet Kolding, Middelfart, Vejle og omegn. Vi dækker hele Trekantområdet og Fyn, så har du en opgave til os inden for dette område, kommer vi meget gerne ud forbi.

Vi er en del af Danske Kloakmestre, og vi sørger altid for at udføre kvalitetsbevidst og professionelt kloakarbejde af enhver størrelse.

Fordelene ved at få etableret en regnvandsfaskine

En regnvandsfaskine har til formål at aflede regnvandet på din grund, så det ikke hober sig op.

Det er en billig og effektiv måde at lede regnvandet bort på sammenlignet med alternativet med tilslutning til den eksisterende kloakløsning.

Derudover er det en meget miljøvenlig afledningsmetode, som er med til at give renere grundvand på grunden. Dette skyldes, at grundvandet får tilført mere frisk vand. Samtidig aflaster etablering af en regnvandsfaskine de offentlige rensningsanlæg og kloaksystemer.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få etableret en regnvandsfaskine, eller kunne du tænke dig en vurdering af, om det vil være den bedste løsning på din grund, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det gælder også, hvis du kunne tænke dig en pris på etableringen.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til dine ønsker og behov. Du skal bare ringe til os på telefon 21 42 35 44 / 75 56 01 21 eller skrive til vores e-mail al@hjkloakservice.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn