​Rottespærre som rottesikring eller rottebekæmpelse

Vi sikrer dit hus mod rotter

Har du brug for en rottespærre som rottesikring? Hos HJ Entreprenør & Kloakservice A/S har vi specialiseret os i rottesikring af huse og andre bygninger. Vi kan montere en rottespærre hos kunder i blandt andet Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart og omegn.

​Rottesikring forhindrer fremtidige rotteproblemer

Rotter kan medføre en række forskellige problemstillinger lige fra hygiejneproblemer til forstoppelse i kloakken. Der findes forskellige former for rottesikring og rottebekæmpelse, men rotterne kommer ofte fra hovedkloakken. I så fald er en rottespærre en effektiv løsning.

​Vi tilbyder både montering og servicering af rottespærre. Den skal monteres i brønden, og vi er naturligvis behjælpelig med kontakt til forsikringsselskabet, hvis der er tale om en forsikringssag.

​Dog kan det være en god ide at få etableret rottesikring, før det bliver til en forsikringssag.​

​Prisen for 100 rør er 2.500 kroner plus moms, og det er inklusive montering. Dertil kommer prisen for TV-inspektion, som er et lovkrav i forbindelse med montering af rottespærre.

​Kontakt os for at få et tilbud på en rottespærre

Har du rotter i kloakken? Du er velkommen til at få mere at vide om rottesikring samt vores priser. Vi giver gerne råd og vejledning, så du vælger den rette løsning til bekæmpelse af rotter. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på en rottespærre.

​Du kan ringe til os på telefon 21 42 35 44 / 75 56 01 21, eller du kan skrive til os på e-mail al@hjkloakservice.dk.​ Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn