Gravearbejde udføres i højeste kvalitet

Skal du have gravet ud til en sø eller et byggeri?

Er du på udkig efter en professionel virksomhed med mange års erfaring, som kan stå for dit kommende gravearbejde? Så står vi hos HJ Entreprenør & Kloakservice A/S med glæde til rådighed med de rette maskiner og det rette mandskab. Vi udfører et professionelt og effektivt grave- og jordarbejde, når der skal graves ud til søer, kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller andet.

Vores kunder befinder sig primært omkring Vejle, Fredericia og Kolding samt i Middelfart og på det øvrige Fyn. Det spiller ingen rolle, om du er privatperson eller virksomhedsejer – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med din udgravning!

Små og store opgaver med udgravning efter dine ønsker

Der kan være mange årsager til, at du har brug for gravearbejde. Måske står du over for et byggeprojekt, hvor det er nødvendigt med en udgravning af kælder, eller måske skal vi lave en udgravning i forbindelse med etablering af gulvvarme.

​Vi har mange års erfaring inden for gravearbejde og står gerne for totalentreprisen i forbindelse med en større opgave – det kunne for eksempel være en udgravning af en sø eller til kloakrensning. Vi løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine.​

Du er altid garanteret et resultat i højeste kvalitet, da vi naturligvis er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol samt Danske Kloakmestre.

Kontakt os og hør mere om vores priser på gravearbejde

Vi udlejer maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt – så kan vi også snakke nærmere om priser!

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn