Grundig kloakrensning tilbydes

Døgnvagt og medlem af Danske Kloakmestre

Er din kloak tilstoppet? Så er HJ Entreprenør & Kloakservice din redning. Vi er medlem af Danske Kloakmestre og har flere års erfaring med kloakrensning og kloakspuling.

Når vi arbejder med rensning af kloak, rejser vi gerne langt for den rette opgave, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Vi tager ofte ud til opgaver i Fredericia, Kolding, Vejle og omkringliggende byer, men også gerne Middelfart og resten af Fyn.

Vi har døgnvagt, så tøv ikke med at give os et kald, når der er problemer med kloakken.

Hurtigt og effektivt arbejde til perfektion

Vi går gerne den ekstra mil for at gøre vores kunder tilfredse. Det er bl.a. derfor, vi har døgnvagt, så du ikke skal bøvle med og bekymre dig om kloakken hele natten. Vi kommer ud med det samme og arbejder hurtigt og effektivt med kloakrens såvel som spuling af kloak. Vi ved godt, hvor frustrerende det kan være at have en tilstoppet kloak – og en kloakrensning er sjældent noget, man sådan lige kan fikse på egen hånd. Derfor gør vi meget ud af at løse din opgave til perfektion, uanset om den er planlagt eller akut.

Få en pris på kloakrensning

Hvis kloakken har sagt stop, så ring os op.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, inden du beslutter dig for at vælge os til at stå for kloakrensningen – det kan f.eks. være spørgsmål om priser eller vores andre ydelser inden for kloakservice. Hør også mere om tilbygning til hus.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn