Bliv boende i drømmehjemmet med en tilbygning til hus

Lad os varetage dit byggeri

Der er ingen grund til at se sig om efter et nyt hus, når familien er vokset sig for stor til en stue og to soveværelser. Med en tilbygning til hus kan du blive boende i de trygge rammer – samtidig med at du og familien får meget mere plads at gøre godt med.

Hos HJ Entreprenør & Kloakservice A/S varetager vi meget gerne dit projekt, uanset hvordan du kunne tænke dig at udvide hjemmet. Vi arbejder for private og erhvervskunder i Fredericia, Kolding og Vejle, men vi kommer også gerne til Middelfart og andre byer på Fyn.

Mange års erfaring og medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol

Vi har mange års erfaring med tilbygning til huse såvel som ombygning. Med en tilbygning kan du for eksempel få bygget en ekstra stue eller en udestue, hvor du kan nyde solen skinne gennem vinduerne.

​Det kan også være, du drømmer om plads til en entre, eller at du kunne tænke dig en tilbygning i form af en garage til bilen. Uanset hvad du går og pønser på til dit hus eller sommerhus, så har vi de rette fagfolk til at løse opgaven.

Vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, og vi gør derfor meget ud af at levere et resultat i højeste kvalitet – og til fornuftige priser, som alle kan være med på.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for en tilbygning til hus

Vi brænder for at høre om dine ønsker og drømmer – og for at realisere dem! Kontakt os allerede i dag for at få en pris på dit projekt. Vi ser frem til at give dig et tilbud på en tilbygning til dit hus. Læs mere om støbning af fundament her.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn