Separatkloakering på din grund

Vi har mange års erfaring med kloakering

Skal du have foretaget separatkloakering i Kolding, Vejle, Middelfart eller omegn? Så lad os hos HJ Entreprenør & Kloakservice A/S i Fredericia stå for arbejdet. Vi har mange års erfaring med kloakseparering, som vi foretager for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet.

Hvad er kloakseparering?

Kloakseparering har til formål at adskille spildevand og regnvand på ens egen grund, og det er noget, som mange kommuner pålægger boligejerne. Tidligere har mange boligejere kunnet nøjes med at lede deres spildevand og regnvand væk i det samme kloakrør. På grund af klimaforandringerne oplever vi i Danmark større mængder nedbør flere gange om året, og det er mere, end hvad vores kloaksystemer kan holde til.

Derfor vælger mange kommuner at pålægge boligejerne at etablere separatkloakering.

Separering af kloak foregår ved, at vi lader spildevand og regnvand løbe igennem hvert sit rør.

På den måde ledes spildevandet til renseanlægget, mens regnvandet bliver ledt tilbage til for eksempel søer og åer, eller det kan blive opsamlet i et regnvandsanlæg.

Hvad koster separatkloakering?

Du skal selv betale for din kloakering på din egen matrikel, mens det er kommunen, der står for at betale alt relevant arbejde på offentlig vej. Der er meget stor prisforskel på, hvad kloakseparering koster, da det blandt andet afhænger af, hvordan de nye kloakrør skal lægges ned i jorden.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på separatkloakering, og vi arbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi har været forbi til en besigtigelse af din grund.

Kontakt os og hør mere om kloakering eller få en pris på din opgave

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vores arbejde med kloakseparering foregår, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på kloakering.

​Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 42 35 44 eller 75 56 01 21, men du kan også altid skrive til vores e-mail al@hjkloakservice.dk, hvis du foretrækker det.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"Arbejdet blev udført professionelt"

Nye afløb i kælder:

4 stk afløb skiftet i kælder. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalte penge. Kan klart anbefale HJ Entreprenør & kloakservice A/S til andre der skal have udført bl.a. kloakarbejde.

Jonas Schack

"Det er gået helt som aftalt"

Kloakering på forskellige opgaver:

Det er gået fint med HJ Entreprenør & kloakservice de gange jeg har brugt firmaet. Det er gået helt som aftalt.

Børge Friis

"Der er styr på sagerne"

Kloak, tv inspektion, asfalt, mv.:

Rigtig godt tilfreds med HJ Entreprenør & Kloakservice. Når vi ringer til Allan kommer han hurtigt ud. Der er styr på sagerne og man kan altid regne med de aftaler man har indgået bliver overholdt.

Datea Eilif

​Kontaktinformation

HJ Entreprenør & Kloakservice A/S

Kongstedvej 3, 7000 Fredericia

Tlf.: 21 42 35 44 / 75 56 01 21

E-mail: al@hjkloakservice.dk

CVR: 30512219

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af garantiordningen Byggeriets Kvalitetskontrol. Dette sikrer at dit næste projekt udføres af fagfolk, som er sikkerhedsgodkendt.

Læs mere om garantiordningen

Følg os på Facebook​

Hvorfor vælge os?

✔ En del af Danske Kloakmestre

✔ Døgnvagt på vores service

✔ Udfører alle kloakopgaver

✔ Kvalitetsbevidste og professionelle

✔ Dækker hele trekantområdet og Fyn